Реверзни инжењеринг резервних делова и машинских компоненти

Реверзни инжењеринг је процес у коме поново креирамо недостајуће димензије и геометријске односе и креирамо комплетну техничку документацију и компјутерски модел. На основу постојећих, недостајућих или трајно оштећених елемената.

Један од актуелних изазова за дизајнере и стручњаке за одржавање је регенерација уређаја. Међутим, често се дешава да машине које раде у погонима са дугом традицијом немају техничку документацију. Сервисна књига је некомплетна или некомпатибилна са актуелним софтвером који се данас користи. Можете искористити нашу понуду и проширити могућности дизајна Ваше дизајнерске канцеларије уштедом времена и финансијских средстава.

Стекли смо много искуства у тој области, због чега можемо да понудимо:

  • израда елемената по прототипу који обезбеђује наручилац,
  • производња нових алата и делова за уређаје које произвођачи више не подржавају,
  • израду и комплетирање техничке документације,
  • подаци реконструкција оштећених делова и калупа

Захваљујући нашим напредним методама обрнутог инжењеринга, конструктори ће добити:

  • комплетан 3Д модел спреман за даље моделирање и уређивање, компатибилан са софтвером који се користи у пројектантским канцеларијама
  • пуна геометријска анализа датог објекта

Још једна предност обрнутог инжењеринга је могућност анализе оштећених елемената. Замислимо ситуацију у којој је машински елемент уништен, распао се на неколико делова. Произвођач опреме више не подржава овај уређај и немамо техничку документацију. У том случају ћемо вам припремити документацију која је спремна за производњу.