Постављање заваривачких уређаја, производних алатки и прегледних уређаја

Заваривачки уређаји:

Растући захтеви за квалитетом и брзином производње представљају изазов за данашњу заваривачку индустрију. Да би задовољили ове услове, компаније користе, поред традиционалних заваривачких уређаја, прецизне фиксационе и контролне уређаје. Попут шаблона који подржавају процес монтаже. Такве структуре убрзавају контролу квалитета и процес монтаже. То је могуће само ако се одржавају димензије које је одредио конструктор. При производњи комплексних 3D елемената, неопходно је задржати потребне толеранције на сваком појединачном делу како би финални производ био без грешака.

Производна опрема:

Наши инжењери су стручњаци за контролу и проверу свих врста опреме у производњи за држање, подршку и правилно позиционирање радног дела. Проверавамо исправност употребе инструмената. Резултат је повећана повторљивост и тачност неопходна за ефикасан и економичан производни процес. Финални производ се може дефинисати као висококвалитетна компонента.

Контролне и мерне шаблоне:

Произведени делови често захтевају брзу и поновљиву проверу квалитета. За овај циљ, фабрике користе 2D (дводимензионалне) и 3D (тродимензионалне) шаблоне. Убацивањем детаља у шаблон, врло брзо проверавамо стање у односу на номиналне вредности. Проблем се јавља када контролни шаблон захтева претпреглед (нову ревизију) или потврду усаглашености са документацијом.

Нудимо периодичну проверу и калибрацију шаблона за различите делове (савијени и флексибилни цевоводи, пластични делови за аутомобилску индустрију итд.).